Festlokaler i Malmö

Hyra festlokaler i Malmö enkelt på Venuu.se!

  • 1600+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Hyr Malmös bästa lokaler för fest

Moriska Paviljongen / Bistron

Moriska Paviljongen mitt i Folkets Park har en mängd lokaler för fester av olika slag, här kan du ha stora middagar, ha stora företagsfester eller mingel.

Glasklart Event & Restaurang / Atrium

Glasklart är Malmös eventproffs nummer ett. Från det stora företagseventet till den lilla festen eller konferensen så har Glasklart expertisen som gör ditt event lyckat!

Rådhuskällaren

Rådhuskällaren är en av Malmös äldsta restauranger, i historiska lokaler i Rådhuset så erbjuder dom en unik miljö. Här kan ni sitta avskilt för en större middag.

Tangokompaniets Studio

På Tangokompaniets Studio kan ni dansa kvällen lång på er fest. Ta nytta av dansgolvet och den unika miljön som studion erbjuder!

Bistro Royal

Bistro Royal i Malmö är en av stadens vackraste restauranger. Med möjligheter att abonnera hela restaurangen eller sitta avskilt i drottningssalen.

Malmö Arena Hotel - Palissad

En färgglad och stor eventlokal, hyr Malmö Arena Hotel -Palissad för ditt event i Malmö!

Törringelund / Rotundan

Skapa dina drömmars tillställning på Törringelund. 500 matgäster eller 990 ståendes gäster kommer alla lämna med ett minne för livet. Vi hjälper er med teknik så som ljudsystem och projektor. En scen finns även i lokalen till ert förfogande!

Tangokompaniets Studio

Välkomna till vår mysiga festlokal i Malmö! Här får ni en perfekt plats för fest och tillställningar med en personlig touch. Vi erbjuder en centralt belägen studio och enkel tillgång till ljud, ljus och möbler för ert evenemang.

Boka lokal för en fantastisk fest i Malmö! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av festlokaler och aktiviteter för er fest. Ta del av ett stort utbud av festlokaler att hyra och boka den rätta enkelt hos Venuu.se! Här hittar du en mängd festlokaler att hyra, lokaler som passar till bröllop, företagsfest, mingel!

Vi använder Venuu