Industrilokaler för ert event

Hyra alla Sveriges industrilokaler enkelt på Venuu.se!

  • 1600+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Hitta Sveriges bästa industrilokaler för fest och konferens

Skyddsrummet

Det naturliga bergrummet och de charmiga tegelväggarna i skyddsrummet skapar en unik och inspirerande miljö för ditt nästa event. Denna industriella lokal, med sina imponerande fem meter i takhöjd och väggar av vackert, naturligt urberg, förstärks av det vackra vattnet som sakta rinner längs väggarna. Detta skapar en perfekt bakgrund för alla typer av tillställningar, från unika middagsbjudningar till kreativa konferenser, festliga samlingar och minnesvärda event. Den robusta och industriella känslan i denna lokal ger en spännande och annorlunda upplevelse som är svår att hitta någon annanstans.

Röda Sten Konsthall / Katedralen

Om du söker en unik och karaktärsfylld lokal för ditt nästa event, vare sig det är en fest, företagsevent, konferens, middag eller fotografering, så är Röda Sten Konsthalls utställningssal Katedralen det perfekta valet. Denna magnifika lokal är likt en rå och oslipad diamant, som väntar på att få förvandlas till din drömhändelse. Med en imponerande takhöjd på 11 meter och väggar som berättar historier, erbjuder Katedralen en miljö där kreativitet och minnesvärda upplevelser kan frodas. Dess unika läge under Älvsborgsbron, med närhet till vatten, bryggor, en restaurang med uteservering, en graffitivägg, skatepark och öppna, fria ytor, gör Katedralen vid Röda Sten Konsthall till en av Göteborgs mest dynamiska och inspirerande mötesplatser.

TRÄDGÅRDEN / Baksidan

Upptäck en unik trädgårdsplats med en distinkt industriell känsla, perfekt för upp till 250 gäster. Här blandas råa element med gungor, segeldukstak och ljusslingor för en särskild atmosfär. Njut av egen musik från DJ-båset och välsmakande mat och dryck från baren. Detta är en idealisk plats för dem som söker en urban och industriell miljö för sina samlingar och fester.

Kooperativet

Välkommen till Kooperativets eventlokal i Lindholmen, Göteborg – en industriellt inspirerad plats för ditt nästa stora event. Denna rymliga lokal, omfattande 1200 kvm, har plats för upp till 650 stående eller 500 sittande gäster, omgiven av en snygg industriell atmosfär. Vi erbjuder skräddarsydd mat från foodtrucks med kök från hela världen, samt full utrustning inklusive DJ-bord, scen, ljud- och ljussystem. Perfekt för både privata och företagsevent, med möjlighet till förlängd öppettid vid förfrågan.

Ska du organisera en fest i en särskild festlokal eller planera ett event och söker en unik plats med industriell prägel för att hyra? Venuu.se är den idealiska plattformen för att upptäcka och hyra industriella lokaler för event i hela Sverige. Vårt omfattande sortiment inkluderar allt från transformerade fabriksutrymmen till moderna industrihallar, vilket ger din fest eller ditt event en särskild och minnesvärd atmosfär.
Vare sig du förbereder en födelsedagsfirande, en företagsträff, en produktlansering eller något helt annorlunda, har vi industriella festlokaler som uppfyller dina krav. Våra lokaler finns i flera städer – från Malmö till Stockholm, inklusive Helsingborg, Uppsala och Göteborg. Med över 1300 lokaler att välja mellan i vårt utbud, erbjuds alternativ för alla stilar och storlekar.
De industriella festlokalerna på Venuu.se kombinerar en unik mix av rå elegans och modern komfort, vilket gör dem ideala för att skapa en extraordinär upplevelse. Flera av våra lokaler erbjuder flexibilitet när det gäller mat och dryckesalternativ, vilket ger dig möjligheten att välja mellan att ta med egen mat och dryck eller att använda lokalens cateringtjänster.
Att hyra din nästa fest- eller eventlokal genom Venuu.se är enkelt och kostnadsfritt. Utforska vårt urval av industriella lokaler, jämför dina alternativ och boka direkt online. Skapa ett minnesvärt och unikt event i en industriell festlokal med Venuu.se idag!


Vi använder Venuu