Behöver du mer synlighet för din eventlokal?

Bli en del av Nordens ledande marknadsplats för lokaler för alla typer av event. Vi förmedlar event för över 200 miljoner kronor varje år.

Vi arbetar med en rättvis samarbetsmodell som fungerar för båda parter. Du förblir ansvarig för din egen försäljning och bestämmer vilka bokningar du tar.

När du registrerar dig nedan så förbinder du dig inte till något utan när du är inloggad så hör vi av oss.

Skapa en profil för din lokal

Det tar bara några minuter att skapa en profil för din lokal, och du förbinder dig inte till någonting.

Nå nya kunder

Via Venuu når du evenemangsarrangörer som inte känner till er ännu. Stärk ert varumärke hos arrangörer och få extra bokningar för att fylla luckorna. Genom att ladda upp bra bilder övertygar du dessutom kunder. Mer än 300.000 letar efter nya och spännande lokaler varje månad.

Se till att du hittas på nätet

Vi är proffs när det kommer till sökmotoroptimering. Vi jobbar hårt med att synas för varje googlesökning relevant för vår bransch. Idag hittar man oss på mer än 30.000 olika Googlesökningar och antalet växer dagligen.

Gå med nu

Att lägga till en lokal på Venuu är enkelt och smidigt. Att skapa en profil tar inte mer än 20 minuter och vi är med än glada att hjälpa till. Publicera din lokal idag och ta del av marknadsföringen vi använder.

 • 300 000+

  besökare per månad

 • 200M kr+

  i bokningar varje år

 • 10 000+

  lokaler globalt

 • 50 000+

  event hållda

 • 1M+

  oförglömliga minnen

Hej och välkommen till Venuu! Du äger alltså en fantastisk lokal och vill nu ut till fler och hitta nya kunder? Registrera dig ovan eller kontakta mig så hjälper jag dig vidare!

Kontakta mig