Lokaler för workshop

Hitta alla Sveriges lokaler för workshop enkelt på Venuu.se!

  • 1600+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Hitta Sveriges bästa lokaler för workshop

7A Strandvägen

7A Strandvägen belägen precis vid vattnet är den utmärkta platsen att alla typer av möten så som workshops till konferenser. Stora och luftiga lokaler med mycket ljusinsläpp och komplett ljud- och ljussystem.

Dockyard Hotel / Ebbes Lounge

Dockyard Hotel / Ebbes Lounge är en fantastisk lokal som har kapacitet för 22 sittande personer och det erbjuds mat via lokalen så väl som projektorer och ljudsystem.

CONVENDUM / Konferensrum upp till 120 personer

En modern lokal för den större sammankomsten. Convendums möteslokaler är utrustade med all behövlig teknik.

Factory Workspace / Konferensrum

Den här lokalen inredd i trendiga dova färger med plats för 10 sittande passar perfekt för mindre möten och workshops.

Ekensdal / Stora Salen

Stora Salen tillhörande Ekensdal är en allsidig lokal som erbjuder mat och dryck med närhet till vattnet. Maten håller toppklass och om det skulle vara aktuellt finns det möjlighet till övernattning.

Åkeshofs Slott / Brommasalen

Åkeshofs Slott tillhandahåller Brommasalen som passar utmärkt för mindre möten och konferenser. Salen är utrustad med nödvändigt ljudsystem och projektor för att du ska kunna hålla i en fenomenal workshop.

Westmanska Palatset / Bryggarkungen

Belägen mitt i Stockholm är lokalen Westmanska Palatset / Bryggarkungen som fungerar lika bra för intimare möten så som större konferenser. Lokalen är utrustad med professionellt ljudsystem och projektorer för att det bästa eventet ska kunna hållas.

Fabriken / Alicante

En vacker och utomstående lokal för det kreativa mötet. ALICANTE passar utmärkt för en mindre workhshop då ekbordet rymmer ca 14 personer.

Hitta lokal för en effektiv workshop eller konferens! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av lokaler, allt från en lokal för kreativ workshop till stora seminarier. Massvis med lokaler med WiFi, projektor, whiteboard och andra tillbehör för möten. Ta del av ett stort utbud av konferenslokaler och boka enkelt en passande lokal hos Venuu.se!

Vi använder Venuu