Gästerna anländer till Restaurang Mynchen, fördrink serveras under kort mingel. Indelning av grupper har skett innan ankomst, grupperna anvisas till respektive stationer där handledare tar emot och instruerar moment och fördelar uppgifter, förkläden, kockmössor, knivar finns på de stationer där det kan tänkas behövas.
Minimum 70 gäster!
I paketet ingår: buffé world wide, fördrink, 2 glas vin/öl, kaffe och dessert. Styrning och vägledning av "handledare" vid respektive arbetsstation. PA för bakgrundsmusik BUDDHA BAR.
Grupparbetet beräknas till lite drygt 1 timme. Gruppen delas in i 7-8 st arbetsgrupper:
1. Cocktailprovning - smaka och lär dig blanda klassiska och moderna drinkar
2. Kalla rätter - tillverkning & uppläggning
3. Varma rätter - marinering och grillning av kyckling, lamm, lax, laga tillbehör och uppläggning med garnering
4. Dessert och espresso - tillverkning av dessert och teknikgenomgång av Italienskt kaffe och barista. Prova på Latte Art och prova på att göra de vanliga espresso-sorterna
5. Vinprovning - ekologiska viner presenteras av Sommelier. Vad skiljer ett naturligt vin från ett "vanligt"? Pratar, smakar och diskuterar kring 3-4 olika viner med historia bakom varje vin. Teknik - hur öppnar och serverar man ett vin? Temp? Mat och vin tillsammans?
6. Tequila-choko - undervisning och provning av denna och andra spännande kombinationer
Bakgrundsmusik med inspiration från världens alla hörn under grupparbetet. Gästerna hittar sina platser och middagen kan börja.
Bekanta dig närmare med Restaurang Mynchen! https://venuu.se/lokaler/restaurang-mynchen-festlokal
Varmt välkomna!