Tilläggsuppgifter om tjänster och faciliteter:
Efter middagen rekommenderar vi att ni dricker kaffe alternativt annan härlig dryck i vår utställning Dryckeslandet Sverige samtidigt som vi möblerar om och förbereder baren samt ert eventuella dansgolv.
När ni är klara med drycken i utställningen så öppnar baren för era gäster. Ni väljer själva om ni vill ha betalbar/drinkbiljetter/fri bar. Vi anpassar även utbudet efter er önskan.
Tilläggsuppgifter om aktiviteter:
Dryckesprovningar och visningar.
Tilläggsuppgifter om prissättning:
Lokalhyra för privatpersoner (17:00-00:00): 30 000 ink moms
Ytterligare öppettider privatpersoner, utrymd lokal senast 02:00: 5000 kr/h ink moms.
Minimumnota för privatpersoner: 55 000 ink moms.
Musikanläggning/extra ljus för dansgolv hyrs in av er som abonnerar.
Trerättersmeny från ca 595 kr/kuvert
Vin från 750 kr/flaska (fem glas enligt vår hantering)
Tilläggsuppgifter om avbokning:
1. Sker avbokning senare än 4 veckor debiteras 75 % av värdet på beställningen
2. Sker avbokning senare än 2 veckor debiteras 100 % av värdet på beställningen.
3. Antal gäster och allergier ska bekräftas senast 10 arbetsdagar före tillfällesdatum.
"En vacker kväll i juni anlände bröllopsparet med båt till Wasahamnens bryggor. På kajen vid Spritmuseums vackra byggnad tog bröllopsgästerna emot paret och man börjar festen med ett glas mousserande i museets berså där trädgårdens rosar stod i sin vackraste sommarskrud. Det blev många glädjetårar och skratt hos både gäster och bröllopsparet.
Efter välkomstskålen förflyttade sig gästerna till Spritmuseums smakfullt inredda restaurang som var dekorerad med vita dukar och rosor, allt efter bröllopsparets önskemål.
Bröllopsparet satte sig vid ett honnörsbord i mitten av lokalen och en trerättersmeny med säsongens bästa råvaror serverades. Vit sparris från Gotland och groddad mandel serverades som förrätt, ekologisk kalv med färskpotatis följdes av en efterrätt med jordgubbar och kärnmjölksorbet.
Under middagen hölls flera rörande tal och bildspel visades. Kvällen avslutades med bröllopsvals på dansgolvet intill restaurangen, efter midnatt bjöds det på vickning i form av charkuterier och ostar. "
"I december tog vi emot en advokatfirma för en julfest på cirka 100 personer. Snön låg vit på marken, marschallerna lyste upp kajkanten och eldkorgarna var tända. Det kändes som ett riktigt julkort.
Vi välkomnade gästerna in i värmen med vår egen glögg med tilltugg. Efter den värmande drycken öppnade vi upp konsthallen med verk från Absolut Art Collection för mingel. Våra kvalificerade guider fanns på plats för att berätta mer för dem som var intresserade. Det fanns mycket att se och prata om. Efter cirka 45 minuter stängdes konsthallen och gästerna fortsatt till restaurangen där borden var uppdukade med tända ljus och granris i fina vaser. Vår internationellt uppmärksammade köksmästare Petter Nilsson hade skapat en julmeny utöver det vanliga där traditon och nyskapande gick hand i hand. Här serverades fem sittningar med bl a grillad strömming, rimmad lax med blomkål och senap samt ångad katrinplommonmaräng.
På Spritmuseum har snapsen en självklar plats vid middagsbordet och vi hade tagit fram ett speciellt snapsvisehäfte till gästerna med bl a specialskriven snapsvisa tillägnat företaget. När middagen var slut började en DJ spela en härlig mix av musik och dansgolvet fylldes snabbt. Vår bar hölls öppen för goda drinkar, svensk öl och naturviner. "
"Det var en kväll i september som vi välkomnade ett sällskap på cirka 50 personer för en privat fest. Vid ankomst fick alla gäster ett var sitt quiz och vår smaklåda för mingel i utställning Spritandet Sverige. Spritandet Sverige handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol och smaklådan innehåller fyra små snapsar med tilltugg. I utställningen fanns flera frågor om svensk spritkultur. En rolig början på en härlig kväll.
Gästerna gick sedan till restaurangen för att fortsätta prata om sin upplevelse i utställningen. Borden var dekorerade med säsongens blommor och på varje bord låg menyn utskriven för de som var nyfikna på de olika rätterna som serverades som hälleflundra till förrätt, sensommarlamm med glödbakade rödbetor till huvudrätt och gräddfilssorbet med svenska blåbär till efterrätt. Till kaffet och sent inpå kvällen spelade ett femmanna band vilket fick gästerna att dansa hela kvällen lång.
"
Inga recensioner ännu.