Konferenslokaler i Stockholm

Hitta alla konferenslokaler i Stockholm på Venuu.se!

  • 1600+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Hyr Stockholms bästa konferenslokaler

SPACE / Arena

Space Arena är en unik, modern och häftig eventlokal/auditorium med ledande teknisk utrustning! En plats för konferenser, premiärer eller andra event för 450 sittande gäster. Bekvämt och välkomnande mitt på Sergels torg i Stockholm!

Rosersbergs Slottshotell / Karl-Johan

Konferera på det kungliga slottet! Välkomna till Rosersbergs Slottshotell med perfekt läge, 10 minuter från Arlanda. Ett av Åkeshovs slottets ljusaste och härligaste rum.

Drottninggatan 89 / Rådmansgatan

Mitt i Stockholms City finns en ny attraktiv mötesplats i modern design för dagkonferens, frukost- och kvällsworkshop, affärsmöten och olika event.

7A Posthuset/314

Pampigt mötesrum med marmorklädda väggar och trägolv med flexibel möblering. Stora fönster och bra ljusinsläpp, för 50 gäster!

Ivar Stockholm / Banksalen

I palatset, en trappa upp till höger låg Kreugers bankkontor. Tre fönster vetter mot den runda innergården och Carl Milles-statyns outtröttliga porlande.

Clarion Hotel Sign / Bankettsalen

Med nära sju meter till tak och 600 kvadratmeter golvyta erbjuder Bankettsalen nästan obegränsade möjligheter! Välj att förfoga över hela lokalen eller dela upp den.

Hilton Stockholm Slussen / Aristoteles

I hjärtat av Stockholm, finns Hilton Stockholm Slussen med en fantastisk panoramautsikt mot Riddarfjärden. Skräddarsydda event och flexibilitet försäkrar er en lyckad konferens.

Best Western Kom Hotel / Birger

Vad sägs om konferens i lyxig möteslokal med modern utrustning? I Maria & Lounge blir er konferens som ''en bal på slottet!''

Boka lokal för en effektiv konferens nära Stockholm! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av lokaler, allt från små möten till stora seminarier och konferenser. Massvis lokaler med WiFi, projektor, whiteboard och andra tillbehör för möten. Lokaler med utrymme också för mingel. Ta del av ett stort utbud av konferenslokaler och boka enkelt en passande lokal hos Venuu.se!

Vi använder Venuu