Julbord på Slott i Stockholm

Hitta alla Stockholms julbord enkelt på Venuu.se!

  • 1600+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Hitta Stockholms bästa slott för julbord

van der Nootska Palatset / Swedenborgssalen

I van der Nootska Palatsets Swedensborgsal kan ni njuta av ett julbord på slott mitt i Stockholm.

Hesselby Slott

Hesselby Slott erbjuder julbord i äkta slottsmiljö en bit utanför stan. Vad är väl ett julbord på slottet?

Åkeshofs Slott

Åkehofs Slott är precis så där lagom stort för att behålla den intima och personliga känslan, samtidigt som historiens vingslag skapar en vacker inramning.

Hesselby Slott / Polarsalen

Upplev en konferens på Slottet i en historisk miljö med den vackra Polarsalen och tillhörande grupprum, komplett med modern standardutrustning och möjlighet att avnjuta ett härligt julbord.

Ulfsunda Slott

Fest på Ulfsunda Slott, där det moderna möter det anrika i en atmosfär av lyx och flärd. Kanske ett elegant julbord i en tidlös slottsmiljö?

van der Nootska Palatset / Biblioteket

Van der Nootska Palatset, med sin rika historia atmosfär från 1600-talet, erbjuder en miljö för allt från festliga bröllop till konferenser. Och för en extra touch av festlighet kan du avnjuta ett exklusivt julbord i den pampiga och historiska miljön.

Hesselby Slott / Hörsalen

I Orangeriet möts du av en mångsidig lokal med modern teknik, perfekt för olika evenemang. Här finns allt från presskonferenser till festligheter, och för en unik upplevelse kan du njuta av ett stämningsfullt julbord i den vackra miljön.

Åkeshofs Slott / Orangeriet

På Åkeshofs Slott i Bromma välkomnas du till en charmig plats för festligheter och konferenser, där grönskan från omgivande natur och det uppskattade gröna köket skapar en unik atmosfär.

Hitta ett slott för ert julbord i Stockholm! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av festlokaler och aktiviteter för ert julbord. Många lokaler som passar till julfest för ditt företag. Även ställen som tillåter egen mat och dryck. Ta del av ett stort utbud av festlokaler och boka den rätta enkelt hos Venuu.se!

Vi använder Venuu