Festlokaler i östra Göteborg

Hitta Västra Götalands bästa festlokaler att hyra enkelt på Venuu.se!

  • 1600+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Östra Göteborg bästa festlokaler

SURR Arena på Brewhouse

Brewhouse Arena är en den perfekta eventarenan för den stora företagsfesten!

Restaurang Wijkanders

Wijkanders festvåning har möjlighet anordna fester, bröllop, konferensmiddagar eller mingelmiddagar med olika former av musikarrangemang.

Star Karaoke

En roligt och färgglad upplevelse! Star karaoke fixar mat och dryck för stora privata karaoke evenemang i centrala Göteborg.

Världskulturmuseet / Bryggan

Bryggan på Världskulturmuseet i östra Göteborg erbjuder enastående utsikt och passar för både middagar och mingel

Lärjeåns kök & trädgårdar

Vår naturnära fest- och konferenslokal vid Lärjeåns dalgång är perfekt för bröllop och möten. Med möjlighet till vigselceremonier i trädgården och måltider med ekologiska grönsaker erbjuder vi en unik upplevelse.

Barken Viking / Hermansson

Välkommen till Barken Viking, det centrala hotellet vid vattnet i Göteborg. Med havsutsikt från rummen och närhet till Nordstan erbjuder vi lunch varje dag samt grillrestaurang och musik på däck.

Gretas

Välkommen att hyra Gretas, den välkända nattklubben på Drottninggatan i centrala Göteborg! Med 2 våningar, 2 dansgolv, scen och 3 barer är det den perfekta platsen för en festlig kväll med dans, som kan pågå ända fram till kl. 05.00.

La Cuvée

La Cuvée erbjuder en stämningsfull festlokal med murade valv och vackra detaljer, perfekt för olika evenemang som bröllop eller födelsedagsfester. Med plats för 120 gäster och flexibilitet att ta med egen mat och dryck.

Hyr en billig lokal för din fest i östra Göteborg! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av festlokaler och festvåningar för olika arrangemang, allt ifrån bröllop till julfest, födelsedag eller examensfest. Det finns även lokaler som tillåter egen catering, mat eller dryck, för dig som har lite lägre budget. Ta del av ett stort utbud av festlokaler och enkelt boka en passande lokal på Venuu.se!

Vi använder Venuu