Festlokaler i Göteborg med egen dryck

Hitta alla Göteborgs festlokaler där du kan ta din egen alkohol

  • 1600+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Festlokaler med egen dryck i Göteborg

Sockerbruket Arena

Letar du efter en festlokal där du kan ta med egen mat och dryck och är belägen i Göteborg? Då har du hittat den rätta lokalen! Sockerbruket Arena erbjuder en fantastisk lokal med mycket utrymme och kan ta upp till 150 minglade gäster och passar perfekt till vilken fest som helst.

Villa Svarta Örn

Villa Svarta Örn är en prisvärd festlokal i Göteborg som tillåter er att ta med egen alkohol för festen! Lokalen har plats för 60 sittande och 70 stående gäster!

Paddan

Ta med festen ut till havs och gör det prisvärt då egen alkohol är okej! Paddan i Göteborg är en rolig upplevelse.

Lärjeåns kök & trädgårdar

Vår festlokal vid Lärjeåns dalgång är perfekt för bröllop och andra evenemang. Med möjlighet till både inomhus- och utomhusfirande samt egen dryck skapar du en personlig upplevelse för ditt evenemang.

La Cuvée

La Cuvée erbjuder en stämningsfull festlokal, perfekt för bröllop och andra evenemang. Med möjlighet att ta med egen mat och dryck, samt tillgång till all nödvändig utrustning, får du en flexibel upplevelse för ditt evenemang i Göteborg.

Örlogskapellet / Stora Salen

Välkomna till vår vackra festlokal i Göteborg! Oavsett om det är ett dop, bröllop eller konferens, skapar vi minnesvärda stunder. Vi erbjuder en matupplevelse utöver det vanliga och ser fram emot att skapa härliga stunder tillsammans med er.

Norges Hus Konferens & Event

Varmt välkommen till Norges Hus, en vacker fest- och konferensanläggning med en mysig "hemma hos" känsla. Här kan ni njuta av en unik miljö för ert event, oavsett om det är företagsevent, bröllop eller seminarier.

Malins Skafferi

Välkommen till Malins Skafferi! En charmig festlokal med en unik atmosfär, perfekt för fester, bröllop eller konferenser där du kan ta med egen mat och dryck.

Hitta rätt festlokal för din fest i Göteborg! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av festlokaler och festvåningar för olika arrangemang, allt ifrån bröllop till julfest, födelsedag eller examensfest. Det finns även lokaler som tillåter egen catering, mat eller dryck, för dig som har lite lägre budget. Ta del av ett stort utbud av festlokaler och enkelt boka en passande lokal på Venuu.se!

Vi använder Venuu