Konferenshotell Stockholm

Hyr ett av Stockholms konferenshotell enkelt på Venuu.se!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Boka Stockholms bästa konferenshotell

Ersta konferens & hotell / Cederschiöldsalen

Ersta konferens & hotell erbjuder en mängd olika fantastiska alternativ. Tillsammans med Ersta Terrass kan ni också ha större middagar.

Best Western Kom Hotel / Jutas

Best Western Kom Hotel är perfekt för det moderna citymötet. Här finns moderna konferensrum och härliga loungeytor.

Hesselby Slott / Hambon

Hesselby Slott är ett slot i musikens tecken, det gör slottet till en inspirerande plats att mötas på.

Åkeshofs Slott / Åkes kammare

På Åkeshofs Slott i Bromma står tiden långt ifrån stilla, men den går lite långsammare. Här sprakar brasan och här får samtalen ta tid. Så nära Stockholms puls, men så långt ifrån stressen.

Hilton Stockholm Slussen / Atlas

I hjärtat av Stockholm finns Hilton Stockholm Slussen med en fantastisk utsikt mot Riddarfjärden. Vi har 289 hotellrum där våra Deluxe...

Ulfsunda Slott Konferens / Rikssalen

Att ha konferens på Ulfsunda Slott i Stockholm är något utöver det vanliga. Vi erbjuder 10 unika mötesrum som liksom slottet i övrigt är inredda i tidlös design och anpassas efter stora och små möten.

Quality Hotel Friends / Kategori MEDIUM

Intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, erbjuder Quality Hotel Friends moderna eventlokaler, toppmoderna möteslokaler samt eleganta och trendiga middags- och drinkalternativ – på bekvämt avstånd Stockholm Arlanda Airport.

Hasselbacken / Prince

Ute på Djurgården hittar ni en lekfull mötesplats för alla. Hotell Hasselbacken erbjuder femkamp med boule, pingis, krocket, cykel och dart.

Letar du efter ett hotell med konferensutrymme nära Stockholm? Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av mötesrum, konferensutrymmen och konferenshotell för stora och små konferenser. Flera hotell som erbjuder catering och mötesservering. Massvis med lokaler med modern teknologi och möjlighet till övernattning efter mötet. Ta del av ett stort utbud av konferenshotell och boka enkelt en passande lokal hos Venuu.se!

We use Venuu