Festlokal vid vatten i Stockholm

Hitta alla Stockholms festlokaler enkelt på Venuu.se!

  • 1600+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Hitta en festlokal vid havet

Sjö & Land

Letar du efter en unik lokal belägen på vatten? Sjö & Land ligger på Strandvägen och har en flytande ponton kopplad för att du ska känna vågskvalp.

Fredriksborg Hotel

Festupplevelser med närhet till vatten andas magi och på historiska Fredriksborg Hotel kommer du och dina gäster svepas med i den härliga atmosfären.

M/S Blue Charm

Sommarens alla fester kan hållas på fantastiska båten M/S Blue Charm! Båten rymmer 120 partysugna gäster som under bar himmel kommer att mingla runt ute till havs.

Bergendal / Herrgården

En ytterst stämningsfull festlokal i lantlig skärgårdsmiljö endast 50 minuter från Stockholm med ypperliga möjligheter för privata festarrangemang.

Debaser Strand / Bar Brooklyn

Belägen på Södermalm har vi pärlan Debaser Strand / Bar Brooklyn som inte bara har havsutsikt men också plats för 250 mingelgäster. Dansgolv fram till 03 och möjlighet för liveuppträdanden - boka lokalen nu för en fest dina gäster sent kommer att glömma!

Fabrikören / JVS Event & Studio

Beläget vid vattnet kan upp till 250 personer fira alla livets tillfällen på Fabrikören. Här serveras allt ifrån Svensk husmankost till franskt med inslag av asiatiska smaker.

M/S Vindhem

Det är något alldeles speciellt med att festa loss ute till havs och det är möjligt på båten M/S Vindhem. Samla ihop alla dina vänner och bjud in dom till en kväll fullspäckad med god mat och dans!

Ersta terrass

Ersta Terrass är en tjusig lokal på Södermalm med utsikt över vackra Djurgården. Festvåningen rymmer upp till 210 gäster och passar perfekt för livets alla stora fester!

Söker du festlokal eller festvåning vid vattnet eller vid en strand? Hitta en fin lokal för ditt event i Stockholm! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av festlokaler för olika arrangemang, allt ifrån bröllop till julfest, födelsedag eller examensfest. Även lokaler som tillåter egen catering, mat eller dryck. Ta del av ett stort utbud av festlokaler och enkelt boka en passande lokal på Venuu.se!

Meihin luottavat