Hyr festlokal med egen dryck i Helsingborg

Hyr en av Helsingborgs förmånligaste festlokaler enkelt på Venuu.se!

  • 1600+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Ta med egen egen dryck till festlokal i Helsingborg!

Ellinge Slott - Fest & Bröllop

Har du drömt om att ha ett helt slott för er själva? Det kan nu bli verklighet när ni bokar denna fantastiska lokal för er nästa tillställning. Med plats för 160 gäster och möjligheten att ta med egen mat och dryck kan du skapa ditt drömvenemang. Bjud in alla nära och kära och dansa natten lång till alla dina favoritartister.

Hasslarpsparken

Skånes vackraste festlokal hittar du hos Hasslarpsparken där vackert fiskbensparkett täcker hela golvet och magiska ljuskronor pryder hela lokalen. Det finns plats för 100 sittande gäster i bankettsittning och lokalen är utrustad med både ljudsystem och mikrofoner så att ni kan ha en riktig fest! Det är tillåtet att ta med både egen mat och dryck så att du kan välja precis vad du vill till din nästa fest!

Oscars Trapp

Letar du efter en unik lokal där det är möjligt att ta med egen mat och dryck? Då har du hittat helt rätt eftersom att Oscars Trapp erbjuder allt! Med vackra stenmurar till väggar och häftiga rustika detaljer kommer definitivt lokalen att imponera på gästerna. Vi vill också att du ska kunna bestämma själv vad ni vill äta och dricka - din nästa fest ska bli precis så som du vill ha den! Välkomna!

Bygdegården i Strövelstorp

Vi på Bygdegården i Strövelstorp erbjuder ett koncept där vi står för maten och du som gäst får ta med dig egen dryck! Alla event är välkomna i vår lokal - bröllop, olika typer av fester, konferenser och företagsevent! Vi vill att du enkelt ska kunna hålla vilket evenemang som helst och erbjuder en anpassningsbar lokal som både har dansgolv och scen. Hyr lokalen idag och låt ditt dröm-event gå i uppfyllelse!

Boka en lokal för din fest i Helsingborg där du får ta med dig egen dryck! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av festlokaler och festvåningar att hyra för olika arrangemang. Det finns lokaler att hyra för alla event såsom bröllop, julfest, födelsedag, dop, konferens eller examensfest - ja listan kan göras lång och det finns definitivt något för alla! Det finns även lokaler som tillåter egen catering och dryck för att du ska kunna sätta din egen prägel på ditt nästa event. Men vill du hellre luta dig tillbaka och njuta av full service erbjuder Venuu.se massor av lokaler som har hela konceptet. Vår webbplats är enkel att använda och du kommer snabbt i kontakt med lokala ägarna för att kunna boka ditt datum. Ta del av ett stort utbud av festlokaler och boka enkelt en lokal på Venuu.se!

Meihin luottavat